Колір липи (2019) всі серії

Серіал детектив, кримінал «Колір липи (2019)»:

Поліція вживає екстрених заходів і розслідує ряд невмотивованих вбивств, що сталися в місті. Поліцейський Олексій Зубов збирає докази, наводить довідки про інтереси та захоплення жертв. Олімпіаду Берднікову опитують оперативні працівники серед інших підозрюваних осіб, уважно придивляючись до її діяльності в якості лікаря-психіатра. Сищики припускають, що вона має відношення до страшних злодіянь і для цього у неї були всі можливості.

Після численних розмов про страшні трагедії в оточенні Липи все частіше виникають сумніви в її невинності, лише давній приятель і колега Стас Крушельницький не вірить непереконливим припущенням. Жінка, яка звикла жити на самоті, змушена захищатися і намагається розібратися з проблемою. У період самостійних пошуків вбивці вона зіткнеться з Едвардом, які мають роздвоєння особистості, поговорить з професором Лагранжем, які вийшли на заслужений відпустку. Чи не залишиться непоміченим і його бульдог на прізвисько Бамбула, що живе в будинку відомого світила в атмосфері наукових досліджень і розмірених часових проміжків хазяйської пенсії.

Серіал Колір липи (2019) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Колір липи (2019)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Колір липи (2019) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Колір липи (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Колір липи (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Колір липи (2019)