Снігова королева (2019) всі серії

Мелодрама Снігова королева (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
5 жовтня 2019
Країна:
Росія
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Снігова королева (2019)»:

У провінційному театрі йдуть репетиції, за задумом режисера на сцені перед дитячою аудиторією з'являться холодний Кай і добра Герда. Молоді артисти старанно повторюють завчені промови, відточені діалоги перериваються зазначенням керівника та невеликими паузами. Єгор і Аня задоволені своїм союзу із чітко визначеною дуже скоро дівчина приміряє прекрасне плаття нареченої, адже її коханий зробив їй романтичне пропозицію.

Життєві плани, творчі горизонти повинні розкрити їх неабиякі таланти і виправдати надії дружною закоханої пари. Раптово у Єгора зміниться рішення, адже його з радістю приймуть в команду найвідомішого столичного проекту. Він стане протеже популярної особистості, важлива світська дама здійснить його заповітну мрію. Відразу невідомий артист отримає головну роль і зникне з тихого містечка, виїхавши на захоплюючі уяву зйомки. Залишивши затишний будинок, турботливу Анну, він перестане відгукуватися і буде недоступний для неї. Віддати рідну душу і близької людини чужої особі вона не може, відправившись на пошуки хлопця, вона сподівається на його повернення.

Серіал Снігова королева (2019) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Снігова королева (2019)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Снігова королева (2019) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Снігова королева (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Снігова королева (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Снігова королева (2019)