А у нас у дворі всі серії

Мелодрама А у нас у дворі  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серий
Премєра:
29 мая 2017
Країна:
Россия
Жанр:
детектив, драма
Режисер:
Тривалість:
52 мин.

Серіал детектив, драма «А у нас у дворі »:

Москва. Прості дворики. Головні герої цього серіалу вирішують самостійно займатися забезпеченням безпеки свого житлового району. Вони розслідують злочини, вчинені в їхньому дворі невідомими особами. Головний герой - колишній поліцейський, який після поранення не зміг повернутися на службу.

Він тепер на пенсії, але шалено сумує за улюбленій справі. Разом з простою жінкою з Узбекистану головний герой розслідує злочини. Паралельно він допомагає відшукати своїй напарниці чоловіка, який пропав у столиці. Незважаючи на те, що колишній детектив не любить приїжджих, він з радістю допомагає головній героїні. З них виходить непоганий дует.

Серіал А у нас у дворі 1- 9, 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серий

Дивитися серіал «А у нас у дворі » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал А у нас у дворі 12 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал А у нас у дворі всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися А у нас у дворі онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » А у нас у дворі (2017)