Все про його колишню

Фільм мелодрама «Все про його колишню »:

Рита — молода і успішна жінка, якій не щастить у коханні. Всі її залицяльники, виявлялися негідниками і розбивали всі надії на щасливе життя. Після кількох помилок, героїня вирішила викреслити всіх чоловіків зі свого майбутнього. Але відбувається непередбачене: вона знову закохується. Її коханий Ігор, виявляється не такою, як усі інші мужики.

Він красивий, розумний і дуже серйозний, одним словом — ідеальний чоловік. Маргарита дуже боїться знову обпектися, тому вирішує дізнатися про нього якомога більше. Вона нічого не придумала краще, ніж звернутися за допомогою до його колишньої дружини. Тільки, це було не зовсім правильне рішення. Після знайомства Рити і колишньої дружини Ігоря, між жінками виникає серйозне суперництво, яке стає початком суворої ворожнечі...

Дивитися фільм «Все про його колишню » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Все про його колишню онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Все про його колишню дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Все про його колишню онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Все про його колишню (2018)