Вибір матері (2019) всі серії

Мелодрама Вибір матері (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
23 сентября 2019
Країна:
Украина
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Вибір матері (2019)»:

У зв'язку з закриттям оранжереї, Олена, талановитий квітникар, змушена шукати нову роботу. Вона влаштовується вчителькою в школу, де вчиться семирічна Інна Марчук — доброзичливий, але недоглянута дитина, ізгой в класі.

Дівчинка намалювала три червоні тюльпани замість вази. Як тільки однокласники Інни почули, що дівчина не впоралася із завданням, то одразу почали її ображати, а Олена заступилася за дівчинку і навпаки - поставила її в приклад.

А ввечері Олена виявила, що Інна ходить і шукає скляні пляшки, щоб здати за гроші. Вона вирішує піти з дівчинкою додому познайомитися з батьками.

Однак вдома нікого немає, і Олена призводить Інну до себе додому і годує її.

Олена з'ясовує, що мати дівчинки, Марина, не піклується про дитину і дозволяє своєму співмешканцю Михайлу жорстоко поводитися з Інною. Справа ускладнюється тим, що Михайло є співробітником поліції і шанованою в місті людиною.

Спроби Олени та шкільної медсестри захистити дитину законними методами обертаються для жінок великими проблемами. Інна тікає з дому до Олени.

Серіал Вибір матері (2019) 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Вибір матері (2019)» онлайн всі серії

  • 80
Ви легально дивіться серіал Вибір матері (2019) 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Вибір матері (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Вибір матері (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
  1. Галина
    Сайт просто супер
MDRAMY.com » Серіали » Вибір матері (2019)