Селфи на пам'ять (2019) всі серії

Мелодрама Селфи на пам'ять (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
21 сентября 2019
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
48 мин.

Серіал мелодрама «Селфи на пам'ять (2019)»:

Микола ледве зводить кінці з кінцями, його мізерної зарплати не вистачає, щоб утримувати сестру Надію та її хворого сина Антона. Одного разу, герой фільму «Селфи на пам'ять» вирушив на підробіток в елітний нічний клуб, де познайомився з молодою і красивою Ритою. Вона звернулася до нього за допомогою: попросила вивести її непомітно з вечірки за гарну винагороду. Не підозрюючи про наслідки, Коля вирішує допомогти милій дівчині.

Виявилося, вона втекла від свого заможного чоловіка Ігоря, який збирається її знищити. Нік намагається врятувати жінку своєї мрії від лютого монстра, тільки протистояти владному тирану з могутніми зв'язками, виявляється дуже не просто. Дізнавшись про сміливого захисника дружини, Ігор приходить в сказ і відправляє його слідами своїх запеклих посіпак...

Серіал Селфи на пам'ять (2019) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Селфи на пам'ять (2019)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Селфи на пам'ять (2019) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Селфи на пам'ять (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Селфи на пам'ять (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Селфи на пам'ять (2019)