Перелітні птиці (2019) всі серії

Серіал детектив, мелодрама «Перелітні птиці (2019)»:

Юля жила в містечку, де щосили йшла війна між кримінальними угрупованнями, лідером однієї з яких був її батько. Вагітна дівчина порвала всі зв'язки з родиною, покинула Поморське, переїхала до столиці. Вона народила сина, намагаючись забути небезпечне минуле.

Минуло двадцять років, і колишня життя наздогнала Юлю, коли її хлопчик потрапив в біду. Хлопцеві загрожує термін, якщо вона не виконає доручення співробітників спецслужби.

До неї звернулися за допомогою, пропонуючи героїні в обмін на свободу Івана відправитися в рідне Поморського. Їй слід відновити стосунки із батьком, увійти до нього в довіру і викрити особу його соратника, загадкового «Примари».

Серіал Перелітні птиці (2019) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Перелітні птиці (2019)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Перелітні птиці (2019) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Перелітні птиці (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Перелітні птиці (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Перелітні птиці (2019)