Галка і Гамаюн всі серії

Мелодрама Галка і Гамаюн  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
16 сентября 2019
Країна:
Россия
Жанр:
драма, криминал
Режисер:
Тривалість:
50 мин.

Серіал драма, криминал «Галка і Гамаюн »:

Досвідчені працівниці карного розшуку Ірина Галко і Юлія Гамаюн багато років працюють разом і за всі ці роки, між ними виникла справжня жіноча дружба. Завдяки своїй жіночій інтуїції і проникливому мислення, героїні фільму «Галка і Гамаюн» досягли успіхів у кар'єрі. Їх поважає начальство і люблять колеги, які пишаються, що працюють з прекрасними дамами. Ось тільки в особистому житті все набагато гірше.

Вони самотні і нещасні, у них немає люблячих і вірних чоловіків. Ірина нещодавно пережила зраду коханої людини і ніяк не може заспокоїтися. Її чоловік пішов до коханки, і без найменших докорів сумління розтоптав усі почуття і любов. У Юлі ситуація ні чим не краще. Вона дізналася, що її одружений коханець змінює їй і своїй дружині з чарівною красунею. Незважаючи на всі негаразди, подруги продовжують боротися з злочинністю і ловити найбільш небезпечних бандитів...

Серіал Галка і Гамаюн 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Галка і Гамаюн » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Галка і Гамаюн 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Галка і Гамаюн всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Галка і Гамаюн онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Галка і Гамаюн (2018)