Мі-мі-мішки (2015) всі серії

Мелодрама Мі-мі-мішки (2015) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
150 серий
Премєра:
21 марта 2015
Країна:
Россия
Жанр:
мультфильм, комедия, детский
Тривалість:
5 мин.

Серіал мультфильм, комедия, детский «Мі-мі-мішки (2015)»:

Веселий, пізнавальний мультсеріал про двох ведмежата – буром по імені Інокентій і білому, якого всі звуть Білою Хмаркою. Північний ведмідь давним-давно приїхав в гості, та так і залишився жити в лісі поряд з Кешей. У кожної п'ятихвилинної серії авторам вдалося розповісти захоплюючу історію про те, як ненав'язливо та без сварок можна домогтися бажаного результату.

Малюки збирають ягоди і гриби, плескалися в річці, ловлять рибу. Вони із задоволенням читають книжки і літають на Місяць. Кеша – заводила, придумує щось новеньке, прогресивне, адже він любитель гаджетів у всіх проявах і фанат комп'ютерних ігор, а його приятель любить все натуральне, те, що не зашкодить природі. Умненькому білому ведмежаті вдається захопити одного господарськими справами – збирати врожай, майструвати інвентар.

Коли не виходить заснути, можна вважати овечок, закручувати капає кран, ганятися за комарами – все безрезультатно. Справжній друг неодмінно допоможе розібратися. Так і сталося в черговій серії. Білий зрозумів, клишоногий товариш переграв в планшет і йому терміново потрібна фізична активність на свіжому повітрі. Ліки подіяло, до вечора бурий вже лап не відчував і спав як убитий.
Пустунчика весь час потрапляють в непрості ситуації, з яких буває складно вибратися, але справжню дружбу все дарма.

Серіал Мі-мі-мішки (2015) 1- 147, 148, 149, 150 серія дивитися онлайн всі серії підрят 150 серий

Дивитися серіал «Мі-мі-мішки (2015)» онлайн всі серії

  • 60
Серіал Мі-мі-мішки (2015) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Мі-мі-мішки (2015) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Мі-мі-мішки (2015)