Домівка Надії

Мелодрама Домівка Надії  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
2 серии
Премєра:
20 серпня 2018
Країна:
Україна
Жанр:
драма, мелодрама
Режисер:
Тривалість:
93 хв.

«Домівка Надії »:

Надя — щаслива молода дівчина, яка збирається вийти заміж за коханого чоловіка Миколу. Героїня фільму «Будинок надії» шалено любить Колю і з нетерпінням чекає, коли вони стануть чоловіком і дружиною. Але, трапляється непередбачене обставина, яка відкладає їх весілля на кілька років. Микола потрапляє за грати за вчинений ним злочин. Він просить вибачення у своєї коханої і благає дочекатися його з в'язниці.

Наївна дівчина, свято вірить що її нареченого засудили за помилку і з нетерпінням чекає його повернення. Нарешті засуджений виходить на волю і одружується на вірною нареченій. Незабаром в їх родині з'являються діти, а разом з ними нові турботи і труднощі. Через деякий час, чоловік Наді знову потрапляє у в'язницю. Жінка починає розуміти, що її майбутнє з цією людиною приречене на вічні страждання. Надія переїжджає разом з дітьми в інше місто, щоб почати нове життя. Але від минулого втекти неможливо. Незабаром її чоловік знаходить і намагається перетворити її життя на справжній кошмар...

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Українські фільми » Домівка Надії (2018)