Глупа зірка

«Глупа зірка »:

Еля Найдьонова занадто рано пізнала всю тягарем суворої реальності, ставши сиротою. Час виявилося швидкоплинним. Дівчині виповнюється 17 років і пора покидати стіни дитячого притулку і починати самостійне доросле життя. Директор установи радить вихованці неодмінно надходити на педагогічний, знаючи таланти і здібності дівчини. Але сама Еля володіючи також прекрасним вокальним дарма мріє про кар'єру співачки. Вона не раз бачила себе в своїх фантазіях на сцені і сподівається, що одного разу вони збудуться.

Одного разу вона випадково дізнається про співочому конкурсі, який може дати учаснику рідкісний шанс пробитися на вітчизняну естраду. Героїня твердо вирішує скористатися цією можливістю, адже іншого може і не бути. Вона вірить у себе і свою посидючість. На відбірковий тур можуть подати заявки всі бажаючі і пройти його. Наївна і така чиста Еля їде в столицю, підкорювати Москву. Вона зовсім незнающая життя дурненька, вважає, що в цьому житті все по-чесному і справедливості. Але зіткнувшись з шоу-бізнесом, каверзними інтригами, зрадою і розчаруванням, у світі, де кожен намагається вижити, зіштовхуючи з дороги суперника, вона зрозуміє, наскільки помилялася.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Українські фільми » Глупа зірка (2008)