Від тюрми та від суми

«Від тюрми та від суми »:

Олександра і Надія давні й близькі приятельки. Вони звикли ділитися найпотаємнішим, радитися одна з одною і прислухатися до думки подружки, яка поганого не порадить. Якось так склалося, що у обох не складається особисте життя, хоча знайомі однолітки вже давно заміжня. Але ось одного разу Саша зустріне свого принца, про який так довго мріяла. Відносини закоханих розвиваються стрімко: чоловік готовий зробити коханій пропозицію, і та погоджується. Далі веселе весілля і вагітність. Правда чоловік на перевірку виявився негідником: частенько зраджував, скандалив.

Після чергових з'ясувань знервована Саша втрачає дитину, а тут ще чоловік намагається відібрати у неї квартиру. Виявляється, спочатку його підступний план і був такий, розійтися з дружиною, залишивши її без житлоплощі. Переживаючи всі ці важкі часи, зневірена жінка намагається перерізати собі вени, але на допомогу приходить подруга. Надія викликає швидку допомогу і їде з постраждалою в лікарню, де і зіткнеться з красенем хірургом. У них починається бурхливий роман, але скоро Надія виявляє в спальні Слави чуже жіноча білизна. Що тут сказати! Вже точно не щастить героїням! Щоб трохи забутися і відвернутися, вони вирішують відправитися за місто відпочити!

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Українські фільми » Від тюрми та від суми (2008)