Мої думки тихі (2019)

Мелодрама Мої думки тихі (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
4 липня 2019
Країна:
Україна
Жанр:
драма, комедія
Режисер:
Тривалість:
104 хв.

«Мої думки тихі (2019)»:

Звукорежисер Вадим (Андрій Лідаговський) переживає часи невдач. І ось доля усміхається – Вадиму пропонують записати звуки українських тварин. Платитиме за роботу канадська компанія. Цікавий проект захоплює хлопця, і він збирається у дорогу. Якщо пощастить записати спів рідкісної качки, його навіть до Канади запросять. У творчі пориви сина вносить трохи приземленості та повсякденного побуту мама (Ірма Вітовська). Щоб поспілкуватися із сином, вона вирішує їхати записувати звуки разом із ним.

Комедія "Мої думки тихі" є дебютною для українського режисера Антоніо Лукіча. Окрім драматургії він займався також і сценарієм. Його писали разом із Валерією Кальченком. Знімали за підтримки Держкіно. Весь творчий процес тривав понад три роки. За словами режисера, цього часу вистачило, щоби осмислити комізм багатьох сцен і очима сина, і очима його матері. Стрічка демонструвалася на кінофестивалях у Карлових Варах та Одесі, де здобула престижні нагороди.

  • 40
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
  1. Наталія
    Цікавий фільм!!! А найбільш радує що це українське кіно!!! 🙂 🇺🇦
    Все буде Україна!!!!!
MDRAMY.com » Українські фільми » Мої думки тихі (2019)