Карасі

«Карасі »:

Головні герої фільму – сімейство полковника Карася, яка називається сім'єю лише формально. Дочка Вероніка подорослішала, живе своїм життям, інтересами і вчитися в аспірантурі. Син Андрій також знаходиться в пошуках своїх пріоритетів і інтересів, але поки безуспішно. Дружина Лариса живе у своєму світі: проблеми і боротьби за молодість, не бажаючи помічати все інше. Хоча про чоловіка можна сказати те ж саме, так як чоловікові і самому не цікаві проблемні питання його близьких. Він пливе за течією і радий, що його ніхто не турбує.

Але одного разу батькові доведеться попрацювати і згадати, що він батько і прийшов час підшукати сину наречену. Адже інакше цей телепень потрапить під чийсь поганий вплив або накоїть якихось дурниць. Одруження змусить його, зрештою, стати більш серйозною і відповідальною. Саме ця стурбованість за долю Андрія змушує родичів здригнутися і згадати про своїх кровних узах і почати активно діяти, поки ще не пізно. Первісна сіра монотонність їх розміреного існування відходить на другий план поступаюся місце щирим і теплим почуттям, підтримки, а все, що відбувається глядач не зможе спостерігати без посмішки.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Українські фільми » Карасі (2008)