Дива з безлюдного острова (2023)

Мелодрама Дива з безлюдного острова (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серий
Премєра:
28 октября 2023
Країна:
Корея Южная
Жанр:
мелодрама, комедия, музыка
Режисер:
Тривалість:
80 мин.

«Дива з безлюдного острова (2023)»:

Со Мок Ха (Пак Ин Бін) - розумна і позитивна дівчина, що живе на острові. Мок Ха марила стати співачкою, і слідуючи за своєю мрією, вирішила пройти прослуховування в Сеулі. Дорогою до столиці, внаслідок нещасного випадку, вона опиняється на безлюдному острові, де змушена провести 15 років.

Кан Бо Голь (Чхе Джон Хьоп) - продюсер музичного телешоу. Займаючись волонтерською діяльністю, він випадково знаходить Мок Ха на безлюдному острові і рятує її.

Тепер дівчина намагається пристосуватися до незнайомого світу, зберігаючи при цьому життєрадісний настрій, і як і раніше переслідує свою мрію стати дівою.

Кан У Хак (Ча Хак Йон) - старший брат Бо Голя. Він працює репортером інформаційного агентства YGN. Енергійний і допитливий, він відданий роботі та своїй родині.

Юн Ран Джу (Кім Хе Джин) - знаменитість, чия популярність залишилася в минулому. Вона не може позбутися почуття втрати, але зустріч з Мок Ха, яка виявляється її затятою прихильницею, вселяє в Ран Джу надію на повернення до колишньої слави.

Лі Со Джун (Кім Джу Хон) - генеральний директор розважальної компанії, до якої належить Юн Ран Джу. Здобувши чудову освіту, володіючи приємними манерами, він самостійно підняв агентство, зробивши його однією з найбільших розважальних компаній.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Дива з безлюдного острова (2023)