Весільний поєдинок (2023)

Мелодрама Весільний поєдинок (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серій
Премєра:
30 жовтня 2023
Країна:
Китай
Жанр:
романтика, історичний, мелодрама, комедія
Режисер:
Тривалість:
70 хв.

«Весільний поєдинок (2023)»:

Дія відбувається за часів династії Чосон.

Шим Джон У (Ро Ун) - розумний і красивий молодий чоловік, на якого задивляються всі дівчата Ханьяна. Він був наймолодшим із конкурсантів і посів перше місце на державному іспиті. Принцеса обирає його собі в чоловіки, але під час їхньої весільної церемонії раптово помирає.

Життя нещасного, новоспеченого вдівця зупиняється, адже згідно зі звичаєм того часу, маючи статус вдівця-зятя королівської сім'ї, Чон У не може обіймати державну посаду, а також не може одружитися повторно. Король пропонує йому стати шлюбним агентом.

Чон Сун Док (Чо І Хьон) - вдова, і друга невістка в сім'ї першого віце-прем'єра. Взявши собі псевдонім Йо Джу, вона таємно працює свахою, а також продає косметику і прикраси для жінок.

Йо Джу вважається найкращою свахою в Ханьяні.

Будучи конкурентами на ринку шлюбних послуг, Шим Джон У і Йо Джу вступають у сутичку один з одним за право видати заміж чотирьох молодих дівчат найкращих прізвищ столиці.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Весільний поєдинок (2023)