Втеча сімки (2023)

Мелодрама Втеча сімки (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
17 серій
Премєра:
15 вересня 2023
Країна:
Корея Південна
Жанр:
трилер
Режисер:
Тривалість:
70 хв.

«Втеча сімки (2023)»:

Дівчинка зникає через переплетення брехні та бажань людей.

Метью Лі (Ом Гі Джун) керує найбільшою компанією мобільних платформ у Південній Кореї, але він таємнича фігура за завісою. Лише деякі знають, хто він такий. Він вплутується в дивну справу, і це призводить його до розкриття себе громадськості.

Ким Ра Хі (Хван Джон Им) є генеральним директором продюсерської компанії. Вона вміла й агресивна у своїй роботі. Ра Хі найбільше цінує гроші та успіх у своєму житті, і вона вибере будь-який шлях для досягнення цього. Щоб отримати величезний спадок, вона намагається знайти свою доньку, яку покинула 15 років тому.

Мін До Хьок (Лі Джун) раніше був гангстером. У нього немає мрії чи надії на світле майбутнє. Якщо він довіриться комусь один раз, то це назавжди. Через це його життя наповнене низкою зрад.

Хан Мо Не (Лі Ю Бі) хоче стати айдолом і нею захоплюються її друзі. У неї, здається, ідеальне життя з красивою зовнішністю і багатим сімейним минулим, але у неї є слабкість. Її слабкість у тому, що вона постійно бреше. Її життя сповнене цієї брехні.

Чха Джу Ран (Шин Ин Гьон) - акушер-гінеколог. Вона живе з Пан Чхіль Соном (Лі Док Хва), який набагато старший за неї. Чхіль Сон дуже багата людина, і Джу Ран любить гроші, які у нього є. Тим часом, Джу Ран і Ра Хі залучені в психологічну війну за його багатство. Ра Хі приводить до Чхіль Сону його єдиного онука.

Ян Джин Мо (Юн Джон Хун) є генеральним директором Cherry Entertainment. Зазвичай він м'який, але як тільки

  • 70
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Втеча сімки (2023)