Бережи її кохання (2014)

Мелодрама Бережи її кохання (2014) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
24 января 2015
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
91 мин.

Фільм мелодрама «Бережи її кохання (2014)»:

Головна героїня мелодрами «Бережи її, любов» - молода і красива дівчина Зоя, яка мріє про кохану людину і щасливої сім'ї. Вона навіть не підозрює, що зовсім скоро, її спокійна і одноманітне життя круто зміниться. Одного разу, вона погоджується підмінити на роботі, свою сестру Катю - співробітницю благодійного фонду. Раптово, на відділення відбувається бандитський наліт.

Грабіжники увірвалися в будинок і, погрожуючи зброєю, вимагають від Зої всю готівку. Перелякана дівчина забарилася і один з бандитів вистрілив. Дівчину встиг закрити своїм тілом, хоробрий чоловік Ілля. Він отримав кулю і опинився в реанімації з важким пораненням. Зоя дуже переживала за свого героя і сподівався, що він одужає і вона запросить його на побачення. Але, всі мрії зруйновані: Зоя дізнається, що її рятівник помер...

Дивитися фільм «Бережи її кохання (2014)» онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Бережи її кохання (2014) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Бережи її кохання (2014) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Бережи її кохання (2014) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Бережи її кохання (2014)