Синя троянда (2016) всі серії

Серіал мелодрама «Синя троянда (2016)»:

Олександр Короткевич присвятив все своє життя науці — генетиці рослин. Відомий вчений досяг успіху у своїй роботі, а в особистому житті зовсім навпаки. Його дружина давно стала чужою людиною, з яким доводиться жити, тому що так треба. Єдина донька захопилася алкоголем і перетворилася в дворову забулдыгу.

П'ятдесятирічний чоловік відчуває себе нещасним і зовсім самотнім. З сумом чоловік згадує свою молодість, і першу любов — прекрасну дівчину Катю. Багато років тому вони розлучилися і з тих пір ніколи не бачилися. Олександр вирішує знайти Катю і попросити вибачення...

Серіал Синя троянда (2016) 1- 7, 8, 9, 10 серія дивитися онлайн всі серії підрят 10 серий

Дивитися серіал «Синя троянда (2016)» онлайн всі серії

  • 10
Серіал Синя троянда (2016) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Синя троянда (2016) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Синя троянда (2016)