Нова наречена (2017)

Мелодрама Нова наречена (2017) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
64 серії
Премєра:
11 березня 2017
Країна:
Туреччина
Жанр:
мелодрама, комедія, пригоди, спорт
Тривалість:
120 хв.

«Нова наречена (2017)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Нова наречена (2017) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Цей барвистий і захопливий серіал повідає нам історію життя молодої красуні Белли. Дівчина, яка виросла в сім'ї впливового держслужбовця і світської левиці, закохується в гарячого хлопця Хазара. Молодий чоловік теж не чує душі у своїй обраниці і, одружившись, пара вирушає до нього на батьківщину.

Сім'я Хазара, клан Бозок приймає його молоду дружину дуже холодно. Свекруха та інші жителі фамільного особняка роблять все, щоб видворити Беллу зі свого будинку. Дівчина змушена протистояти власним почуттям, щоб зуміти зберегти любов і щастя. І дається це їй аж ніяк не легко, оскільки звичний світ - світ краси і вищого світу - залишився позаду, а в сьогоденні чекає тільки рутина і нескінченні сварки з домочадцями.

Щира, чесна і трохи наївна від природи Белла робить усе, щоб із честю вийти із ситуації, що виникла. Але ні вона, ні її чоловік, ні будь-хто інший, не знають, що незабаром на особняк Бозок чекають інші, набагато серйозніші неприємності. Підлий клан Дуран тільки й чекає моменту, щоб внести смуту в будинок своїх заклятих ворогів. Чи зможе красуня зробити так, щоб чоловік і його родичі побачили в ній по-справжньому споріднену душу? Адже саме від цього залежить майбутнє їхньої родини...

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Нова наречена (2017)