Мрії та життя (2022)

Мелодрама Мрії та життя (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
26 серій
Премєра:
17 лютого 2022
Країна:
Туреччина
Жанр:
мелодрама, комедія
Тривалість:
45 хв.

«Мрії та життя (2022)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Мрії та життя (2022) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Дружба, яка триває з дитячих років, має особливі якості, яким байдуже випробування. Але іноді і вона може дати слабину. Діджле, Гюнеш, Мелік та Сетенай були настільки дружні, що здавалося ніякий час їм не страшно. Вони виросли у маленькому кварталі та проводили багато часу разом. Якоюсь мірою дівчата стали майже рідними одна одній. Час пройшов, і вони стали вродливими молодими жінками. Їм час було будувати подальші плани. З цим завданням не всім вдавалося впоратися, адже визначити правильний напрямок неймовірно важко. З низкою труднощів доводиться упокорюватися, а дехто через сильні амбіції здатний переламати обставини. Чотирьом дівчатам так само доводиться планувати. Деякі з них були загальними для подруг. Одна з подруг мала неймовірну підприємливість.

Подруги ж готові у всьому їй допомагати, вірячи в те, що вона точно знає, що робити. Їм хотілося досягти успіху. А той дається зі змінним успіхом. Подруги були готові до таких поворотів. Їх секрет полягає в тому, що вони вміють мріяти і створювати неймовірно красиві ілюзії, що чинить сильний психологічний вплив. Мрії певною мірою допомагають, але з іншого боку і обманюють, відриваючи людину від дійсності. Сетенай збирається одружитися, але виникають деякі труднощі з питанням організації весілля. Родичі бажають зробити так, як їм хочеться, а не нареченим. А подруги надають Сетенай моральну підтримку, адже весілля у традиційному стилі дещо відірване від сучасності. У Сетенай виникають проблеми з начальницею, яка не цінує її як фахівця, і знову подруги намагаються допомогти.

  • 20
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
  1. Тетяна
    Враження чудове, детективний сюжет з романтикою дуже вдало поєднали Дякую за позитив!
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Мрії та життя (2022)