Затаївши подих (2018)

Мелодрама Затаївши подих (2018) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
10 серий
Премєра:
2018-08-01
Країна:
Турция
Жанр:
боевик, драма, криминал, приключения
Тривалість:
120 мин.

«Затаївши подих (2018)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Затаївши подих (2018) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Юна Рюйя виховувалась батьком у Берліні, але з недавнього часу дівчина почала цікавитися долею власної матері. Папа не хотів спілкуватися з нею на цю тему, а тому доньці довелося самостійно шукати сліди родички, якої вона ніколи не знала. Рюйя з'ясувала, що її мама, можливо, жива і зараз перебуває на території Сирії, охопленої полум'ям громадянської війни.

Вона не хотіла, щоб тато знав її плани, і з цієї причини дівчина зв'язалася з Бораном – чоловіком, якому красуня дуже сподобалася. Рюйя була впевнена, що, вийшовши за нього заміж, вона зможе проникнути на заборонену територію, але її планам завадило несподіване втручання третьої зацікавленої сторони.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Затаївши подих (2018)