Децибел (2022)

Мелодрама Децибел (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
2022-11-12
Країна:
Корея Південна
Жанр:
бойовик, детектив, трилер
Режисер:
Тривалість:
110 хв.

«Децибел (2022)»:

У детективному фільмі «Децибел» одного разу відбувається терористична атака на підводний човен. Але через певний період терористи готують ще одну. Вона має здійснитися у центрі міста. Закладена бомба має детонатор, що реагує на звук. Метою терористичного угруповання стає колишній військовий морський флот. Головному герою ставиться важливе завдання – запобігти вибуху звукової бомби. Тільки займатися серйозною місією він буде не поодинці.

Допомога йому надаватиме журналіст, який з старанністю і увагою спостерігає за військовими, періодично сам поводиться як солдат. Інша людина – молодий моряк, який відповідає за роботу системи виявлення. За підтримку оборони та безпеку відповідає член Командування. Крім того, Старший офіцер Загону керує знешкодженням боєприпасів. У команді є люди, які створюють настрій на борту і піклуються про всіх на підводному човні. Це головний офіцер та капітан ВМФ.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми дорами » Децибел (2022)