Снайпери (2022)

Мелодрама Снайпери (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
2022-02-01
Країна:
Китай
Жанр:
біографія, бойовик, військовий, історія
Режисер:
Тривалість:
96 хв.

«Снайпери (2022)»:

Корейська війна. На боці Північної Кореї працює досвідчений снайпер, якому не звикати робити правосуддя за допомогою зброї. Герої Народної визвольної армії Китаю зненацька опиняються в оточенні американських військ. Чисельність ворога набагато перевершує їхню власну, також у них немає сучасної зброї, а вороги мають гвинтівки з оптичними прицілами. На гірській території відбудеться нерівне протистояння, живими залишиться небагато людей.

Снайпери розуміють, що мають працювати на зношування, щоб повернутися додому, обійняти рідних. З поспіхом споруджених укриттів ведеться прицільний вогонь. На рахунку Чжана Таофана понад 200 знищених противників, при цьому він не боїться американських солдатів, їхньої досконалої зброї – він просто стріляє і робить це вміло. Нехай чисельність противника велика, молода людина робить прицільні постріли на поразку, залишаючись непомітною. Кожна дія відточена до дрібниць, адже вона має помститися за кожного вбитого товариша зі зброї, що на перший погляд неможливо.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми дорами » Снайпери (2022)