Маскарадна ніч (2021)

Мелодрама Маскарадна ніч (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
17 вересня 2021
Країна:
Японія
Жанр:
детектив, кримінал
Тривалість:
129 хв.

«Маскарадна ніч (2021)»:

Одного разу до поліцейської дільниці, що знаходиться в Токіо, надходить дивне анонімне послання. Автор захотів залишитися невідомим. У листі він повідомив, що на одному із заходів перебуватиме небезпечний злочинець, який протягом тривалого часу перебуває в розшуку. Розшукуваного підозрювали у вбивствах багатьох людей, але він залишався невловимим для поліції. За словами аноніма, він буде на святі, щоб скоїти черговий злочин.

У новорічну ніч у готелі "Cortesia Токуо" відбудеться грандіозна вечірка, на якій будуть присутні понад 500 гостей. Усі запрошені люди були вельми успішними і відомими особистостями в місті. Усі гості мають прийти на свято в карнавальних костюмах і масках. Саме цей факт привернув вбивцю, адже саме так він зможе залишитися невідомим.

Розслідуванням доручають зайнятися досвідченому детективу Косуке Нітта. Йому необхідно вирушити на маскарад, вирахувати і знешкодити маніяка. Допомагати йому погодилася співробітниця готелю Наомі Ямагіші. Ніхто не здогадувався, ким виявиться чергова жертва і скільки людей збирається вбити злочинець. Тепер від дій напарників залежатиме життя багатьох людей.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми дорами » Маскарадна ніч (2021)