Полкан

Мелодрама Полкан  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серій
Премєра:
2022
Країна:
Україна
Жанр:
комедія, детектив
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

«Полкан »:

Материй і цинічний опер Паша Сафронов після трагедії, що трапилася з ним, впадає в кому. Несподівано його душа переселяється у бездомного пса. Єдиним, хто здатний чути голос служителя закону, виявився його напарник — недосвідчений та невпевнений у собі лейтенант В'ячеслав Курочка. Цей несміливий юнак тільки починає служити в поліції і стикається з численними труднощами. Тепер чотирилапий вихованець допомагатиме йому в розкритті різних злочинів. Незвичайному дуету часто доведеться потрапляти у курйозні ситуації. Спільні пригоди змінять обох учасників незабутнього тандему.

Скромний молодий офіцер Слава Курочка, який часто сумнівається у своїх силах, пройде непростий шлях, щоб стати крутим оперативником і справжнім мужиком. А Полкан, який здавався навколишнім невиправним циніком і лютим мізантропом, побув довгий час у тілі пса, почне розуміти, що часто був несправедливий і надто жорстокий з людьми. Чи повернеться грішна душа Павла до господаря? Які справи належить розплутати досвідченому поліцейському та його юному підопічному, який поки що тільки пізнає основи професії? Які приколи відбуватимуться із Сафроновим та Курочкою?

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Українські серіали » Полкан (2022)