Незабута всі серії

Мелодрама Незабута  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
24 августа 2020
Країна:
Украина
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Незабута »:

Невизначеність, бажання помститися за образу, часто перекриває здоровий глузд, що веде незворотно до повної втрати орієнтації в світі цінностей і можливості знайти компроміс. Відомий той факт, що спорідненість може бути і душевним, і воно буває набагато сильніше кровних уз. Ті, хто пізнав таку близькість можуть вважати себе щасливими людьми. Між двома головними героїнями існувала умовний зв'язок і ймовірна можливість стати близькими. Вони спокійно могли співіснувати під одним дахом і розділити гіркоту пережитих втрат і нещасть.

Але доля повернуло русло кожної з їх життів по різні боки, зробивши жінок непримиренними ворогами. Тепер кожна з них живе лише жагою помсти ненависному ворогові, а кому гніву згодом тільки розростається. Але ж колись їх об'єднувала зовсім не душа, а одна людина, який стояв між ними. Його любові вистачало на всіх і в їхньому будинку панував мир, спокій і розуміння. З його трагічною загибеллю пішло все, реальність, наповнена гармонією, спорожніла, заповнившись суворими, сірими буднями і відчаєм. Як жити далі дочки і мачухи? Невже хоча б в ім'я світлої пам'яті батька і чоловіка не можна сісти за стіл переговорів і закінчити цю безглузду ворожнечу, якої все одно не повернути кохану людину.

Серіал Незабута 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Незабута » онлайн всі серії

  • 70
Ви легально дивіться серіал Незабута 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Незабута всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Незабута онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » ТРК Україна » Незабута (2020)