Не зарікайся (2016)

«Не зарікайся (2016)»:

Життя старшокласниці Люди Поліщук докорінно змінилося першого вересня. З ранку вона вирушила на лінійку. А отямилася у в'язниці. Дізналася, що стала звинуваченою у вбивстві. Нещасна школярка не пам'ятала, що було вчора. Тільки свої руки, забруднені кров'ю. Детективи стверджують, що ця дівчина зарізала популярного політика Мєшкова. Члени сім'ї загиблого зроблять все, щоб дівчинці без зв'язків та грошей дали довічне.

Розлючений брат чиновника на ім'я Олександр навіть спробував прикінчити Люду, але стримався, не забувши пообіцяти, що не бачити їй волі. Але доля пошле бідолахи нові біди. На зоні є лікарня, де Поліщук дізналася, що завагітніла. Стає очевидно, що Мєшков, у вбивстві якого звинувачують Люду, зґвалтував її. Втім, зганьблена головна героїня усвідомлює, що навряд чи доведе злочин впливової фігури. Зневірившись, молода мама віддала новонароджену доньку сестрі. І поклялася, що через роки возз'єднається з дитиною. А поки що на жертву обставин чекають довгі роки в колонії. Їй доведеться сповна відчути весь жах життя за ґратами. Втім, і після звільнення на долю нещасної випаде багато інших випробувань.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Українські серіали » Не зарікайся (2016)