Пацики

Мелодрама Пацики  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
10 серій
Премєра:
28 листопада 2016
Країна:
Україна
Жанр:
комедія
Тривалість:
41 хв.

«Пацики »:

Шестеро друзів знімають прикольний відеоблог. У хлопців вже аж триста передплатників, і виробники контенту уявили себе зірками. Провінціали прагнуть підкорювати столицю. Насамперед хлопці вирушили до офісу гендиректора одного з центральних телевізійних каналів. Творчі особи хотіли презентувати та продати свій мегапроект. Але, як не намагалися пацики вразити впливового ТВ-магната, нічого не вийшло. Виганяючи відвідувачів з кабінету, він люто матюкався.

Молоді люди вирішили постояти в коридорі, віддихатися, заспокоїтись та попити водички. Вони були впевнені, що своїми дотепними жартами завоюють прихильність акули телебачення. Секретарка директора каналу підбадьорила блогерів. Мовляв, начальник просто старомодний і нічого не розуміє у сучасному гуморі. Блондинка порадила провінціалам не засмучуватися та запропонувати свій проект комусь ще. Один із героїв помітив: «А баба діло каже. Треба каламутити!». Друзі подумали, що нерозумно здаватися після першого провалу. І вирішили, що будь-якою ціною стануть популярними та успішними. Невдачливих авторів стебних проектів чекають неймовірні пригоди, в ході яких у них виникне бажання якнайшвидше забратися з великого міста.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Українські серіали » Пацики (2016)