Зупинився (2022)

Мелодрама Зупинився (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
9 серій
Премєра:
11 січня 2022
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
40 хв.

«Зупинився (2022)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Зупинився (2022) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Загальна мета Дурана, Келала і Мустафи - знайти спосіб якнайшвидше позбутися передмістя, в якому вони живуть. Дюран хоче виграти тайський турнір і стати багатим та відомим бійцем. Келал починає працювати над репом після невдалих спроб. Мустафа, з іншого боку, намагається потрапити до впливової банди району.

Для власника тренажерного залу Золоті Рукавички, колишнього чемпіона боксера Хаккі, майбутній турнір також єдина можливість позбавитися його боргів впливовому братові району, Седату. Коли онука Хаккі, Аслі, яка живе в Німеччині, яку він не бачив протягом багатьох років, з'являється з вкраденим діамантом, а потім втрачає його внаслідок нещасного випадку, баланс у районі перевертається з ніг на голову.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Зупинився (2022)