Бос і я (тайська версія) (2021) всі серії

Мелодрама Бос і я (тайська версія) (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
40 серий
Премєра:
2022-01-08
Країна:
Таиланд
Жанр:
драма, комедия, мелодрама
Режисер:
Тривалість:
47 мин.

Серіал драма, комедия, мелодрама «Бос і я (тайська версія) (2021)»:

Головна героїня серіалу могла лише мріяти про щасливе і багате життя, оскільки виросла в провінційному містечку, не здобула гарної освіти і не мала особливих талантів і краси.

Але одного разу успіх посміхнувся дівчині! Сестра президента, в чию компанію вона нещодавно влаштувалась працювати, терміново потребує переливання крові, а найбільш підходящим донором стає наша героїня.

Бос вдячний несподіваній рятівниці і тепер всіляко надає їй увагу, а сама вона рада новій роботі і перспективам, що відкрилися.

Проте щастя провінціалки затьмарюють раптові заздрісники, які стали її шляху.

Серіал Бос і я (тайська версія) (2021) 1 - 37, 38, 39, 40 серія дивитися онлайн всі серії підрят 40 серий

Дивитися серіал «Бос і я (тайська версія) (2021)» онлайн всі серії

  • 20
Серіал Бос і я (тайська версія) (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Бос і я (тайська версія) (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Бос і я (тайська версія) (2021)