Невидимка (2022) всі серії

Мелодрама Невидимка (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
10 серий
Премєра:
2022
Країна:
Япония
Жанр:
мелодрама
Режисер:
У ролях актори:
Тривалість:
54 мин.

Серіал мелодрама «Невидимка (2022)»:

Агресивний та холоднокровний детектив Шимура Такафумі використовує дуже специфічні методи розслідування того чи іншого злочину. У зв'язку із цим ним зацікавилася особа, яку звуть Кіріко. Дівчина відрізняється своєю скритністю, тому багато хто називає її

Невидимкою, а також унікальними та геніальними ідеями, які жодного разу не підводили її в затримання злочинців. Але, незважаючи на чудові дані Кіріко, Шімур хвилює головне питання: навіщо і навіщо їй потрібен такий товариш як він?

Серіал Невидимка (2022) 1 - 7, 8, 9, 10 серія дивитися онлайн всі серії підрят 10 серий

Дивитися серіал «Невидимка (2022)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Невидимка (2022) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Невидимка (2022) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Невидимка (2022)