Легенда про квітку-близнюка (2020)

Мелодрама Легенда про квітку-близнюка (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
50 серий
Премєра:
2020-05-15
Країна:
Китай
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

«Легенда про квітку-близнюка (2020)»:

Початок був цілком інтригуючий і динамічний, щоправда трохи бентежило велику кількість персонажів, треба було якось укласти в голові хто і навіщо, і чому. Сподобалася згуртованість дітей, які опинилися у важкій життєвій ситуації. Дуже розчарувала одна із сестер-близнюків (з фіолетовими очима), за сюжетом вона дівчина-воїн, за фактом здатна на підлість.

Які б мотиви не рухали людиною, але підлість та зрада завжди залишаються саме підлістю та зрадою. Як правило, сестри-близнюки емоційно дуже пов'язані один з одним, тут я такого не побачила. Здебільшого вимовляються гарні слова, обіцянки, клятви, які підтверджуються діями. Не впевнена, що доглядатиму, тому що мотивація вчинків і подальше життя таких героїнь мене не приваблюють. Людина зраджує, бреше, а потім стане білою та пухнастою? Щось не те вклали в цю дівчину такі чудові батьки.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Легенда про квітку-близнюка (2020)