Момент сяйва серця (2021) всі серії

Мелодрама Момент сяйва серця  (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
13 серій
Премєра:
2022
Країна:
Корея Південна
Жанр:
мелодрама
Режисер:
У ролях актори:
Тривалість:
30 хв.

Серіал мелодрама «Момент сяйва серця (2021)»:

Лайки, перегляди, популярність – все, що цікавить підлітків у сучасному світі! Соціальні мережі захопили всіх та стали невід'ємною частиною у повсякденному житті! Події розвиваються у старшій школі, де й керують цифрові технології. Репутація та слава залежать від кількості передплатників та набраних лайків.

Головна героїня Нара, невпевнена у собі школярка, яка мріє бути такою ж знаменитою, як і всі її однолітки. Єдина проблема, яка стоїть у неї на заваді – страх не сподобатися людям. Чи зможе вона подолати усі страхи? Чи набуде вона тієї популярності, про яку так мріяла? Час покаже…

Серіал Момент сяйва серця (2021) 1 - 10, 11, 12, 13 серія дивитися онлайн всі серії підрят 13 серій

Дивитися серіал «Момент сяйва серця (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Момент сяйва серця (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Момент сяйва серця (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Момент сяйва серця (2021)