Час кохати (2022)

Мелодрама Час кохати (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серій
Премєра:
21 червня 2022
Країна:
Туреччина
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 хв.

«Час кохати (2022)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Час кохати (2022) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Глядачі турецького серіалу «Час любити» стануть свідками драматичних душевних мук і протиріч, що не дають головному герою вирішити складну проблему – жити в тихому умиротворенні чи гіркоту вогнем пристрасті, поступово руйнуючи все навколо...

Каан молодий і успішний, проте все навколо здається йому брехливим та лицемірним. Чоловік упевнений, що всі оточуючі його просто прикидаються милими і чемними, а насправді готові йти по головах для досягнення особистих цілей. Лише зустріч із чарівною Лейлою змушує парубка повірити в те, що на світі є щирі люди, які не прагнуть наживи, а бажають, щоб усі жили в гармонії.

Все змінюється, коли Каан знайомиться зі сліпучою красунею Фірузе. Ця дівчина настільки яскрава і химерна, що змушує всіх, хто її оточує, танцювати під свою дудку. Відмовити Фірузе абсолютно неможливо, адже вона нічого не вимагає безпосередньо, просто примушує інших підкорятися, використовуючи власні чари. Головний герой постає перед вкрай складним вибором – довіритися милої скромниці або йти на поводу у ексцентричної красуні.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Час кохати (2022)