У пошуках Сари (2022) всі серії

Мелодрама У пошуках Сари (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
14 серий
Премєра:
2022-02-02
Країна:
Таиланд
Жанр:
боевик, мелодрама, ужасы, фэнтези
Режисер:
Тривалість:
90 мин.

Серіал боевик, мелодрама, ужасы, фэнтези «У пошуках Сари (2022)»:

Романтична рамка розповідає про історію високоповажного царства. Головна героїня Нуанкеу вирушає у Мантабурі на весілля своєї сестри. Спадкоємець престолу Чайтат стає нареченим для звичайної дівчини Нілапат. Обидва дуже люблять одне одного і готові заради свого кохання на все.

Але їхньому союзу заважає королева, яка зовсім не в захваті від вибору свого сина. Незважаючи на старання принца перегородити мамі шлях, їй таки вдається зірвати весілля. Тим часом Нуанкеу стає головною зачіпкою у розгадці таємничої справи, пов'язаної із королівською сім'єю.

Серіал У пошуках Сари (2022) 1-11, 12, 13, 14 серія дивитися онлайн всі серії підрят 14 серий

Дивитися серіал «У пошуках Сари (2022)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал У пошуках Сари (2022) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися У пошуках Сари (2022) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » У пошуках Сари (2022)