Дитина - таємниця матері (2022)

Мелодрама Дитина - таємниця матері (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серій
Премєра:
6 квітня 2022
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
120 хв.

«Дитина - таємниця матері (2022)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Дитина - таємниця матері (2022) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Глядачі турецького серіалу «Дитина таємниця матері» стануть свідками драматичної історії складних відносин між двома найближчими у світі людьми – мамою та її донькою. Здавалося б, ці двоє повинні надавати підтримку, оберігати сім'ю від негараздів. Але доля розпоряджається по-іншому – між найближчими родичками відсутня довіра та порозуміння.

Головна героїня виховувала дитину на самоті, багато в чому собі відмовляючи і не шкодуючи сил. Їй доводилося братися за будь-яку роботу, аби дівчинка не почувалася обділеною. Але всепоглинаюча турбота не знайшла подяки у відповідь.

Коли дівчина подорослішала, у матері нарешті з'явилася можливість налагодити особисте життя. Вона зустріла людину і повністю довірилася йому. Знайшла коханого та її спадкоємиця. Але доля посміялася з обох – жінки практично одночасно завагітніли. Кожна їх трепетно ​​ставилася до майбутнього материнства, вважаючи його подарунком небес. І обидві тримали у таємниці, хто є батьками їхніх майбутніх дітей. Однак не існує такого секрету, який вдалося б зберегти вічно – правда, що шокує, здатна знищити...

  • 10
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Дитина - таємниця матері (2022)