Самотній вовк (2022)

Мелодрама Самотній вовк (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
18 серий
Премєра:
28 января 2022
Країна:
Турция
Жанр:
боевик, драма, мелодрама
Тривалість:
120 мин.

«Самотній вовк (2022)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Самотній вовк (2022) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

«Голіаф» – могутнє організоване злочинне угруповання. Ця велика кримінальна структура має практично безмежні можливості. Досі управи на них не було. Безжальні учасники лютої ОЗУ здатні порівнювати із землею цілі країни, організовувати революції та вбивати неугодних осіб у жахливих кількостях. Альпай Куртдоглу – чоловік, який працює в закритій організації, яка кинула виклик головорізам із «Голіафа». Найдосвідченіший колега героя Давут Бахадир має зв'язки та необхідну техніку, щоб швидко здобути навіть засекречені відомості. Крім того, Альпая, його наставника та їхніх союзників підтримують урядовці.

Воїнам альянсу необхідно дізнатися максимум про структуру бандформування, про керівників ОЗУ кримінальних авторитетів і спробувати знищити «Голіаф». Куртдоглу та союзникам належить з'ясувати чимало разючого про страшну злочинну організацію. Чи буде повалено глобальне гангстерське співтовариство, озброєння якого дозволяє бандитам почуватися безкарними? Які напрями для розширення сфер впливу є у планах у лідерів ОЗУ? Якої тактики дотримуватимуться борці з мафією?

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Самотній вовк (2022)