БиМ (2021) всі серії

Мелодрама БиМ (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
20 серий
Премєра:
2022
Країна:
Россия
Жанр:
криминал, комедия
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал криминал, комедия «БиМ (2021)»:

Макар Клімов – досвідчений працівник правоохоронних органів. Поліцейського переводять до провінції, розташованої у Криму. У Феодосії, звичайно, красиво, але для силовика, який недавно переїхав сюди, кар'єру зробити складно. Подейкують, що рішення про «посилання» прийнято через любовні стосунки Макара з дружиною високопоставленого та дуже ревнивого офіцера з Петрівки. Разом із Климовим приїхав його відданий друг – здоровий і неймовірно розумний пес із ностальгічним прізвисько Бім. Це красень рідкісної породи ландсир. Кудлатий здоров'я може деяким здатися загрозливим, але він добродушний.

Напарники оселилися на чудовому узбережжі. Літній південь манить своїми райськими пляжами, теплим морем, мальовничими горами та степами. Але друзям замість відпочинку доводиться багато працювати: розшукувати наркоторговців та інших бандитів. З Макаром та його вихованцем станеться чимало кумедних історій, які бувають навіть у володарів такої небезпечної професії. Бім – не просто помічник. Кмітливий пес – повноправний детектив, який робить свій внесок у розкриття злочинів. Деколи тварині доводиться ризикувати власним життям, виконуючи складні трюки. Клімов і Бім продовжують працювати пліч-о-пліч.

Серіал БиМ (2021) 1 - 17, 18, 19, 20 серія дивитися онлайн всі серії підрят 20 серий

Дивитися серіал «БиМ (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал БиМ (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися БиМ (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » БиМ (2021)