Юристи всі серії

Мелодрама Юристи  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
18 серий
Премєра:
3 мая 2019
Країна:
Россия
Жанр:
детектив, триллер
Режисер:
Тривалість:
52 мин.

Серіал детектив, триллер «Юристи »:

Успішний молодий адвокат Артем Сотників, бездоганно виконує свою роботу і виграє в суді, навіть найбезнадійніші справи. Кожен впливовий бандит, або погорів на хабарі чиновник, запросто довіряє свою долю легковажному, але дуже талановитому юристу, не узнающему поразок. Одного разу, виникають непередбачені обставини, які змушують Артема залишити Москву і повернутися в рідне містечко.

Мамина статмологическая клініка опиняється під прицілом шахраїв, які хочуть її засудити. Син встає на захист матері, і вирішує покарати провінційних махінаторів, які прикриваються законом. Під час протистояння з місцевими служителями Феміди, герой фільму «Юристи» знайомиться зі своєю колегою — прекрасною жінкою Аліною. Сотников закохується в неї з першого погляду і має намір підкорити її серце. Він навіть не підозрює, що її чоловік — ревнивий прокурор, здатний розірвати на шматки будь-якого суперника...

Серіал Юристи 1-16, 17, 18 серія дивитися онлайн всі серії підрят 18 серий

Дивитися серіал «Юристи » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Юристи 18 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Юристи всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Юристи онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Юристи (2018)