Легенда (2021)

Мелодрама Легенда (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
2021
Країна:
Турция
Жанр:
боевик, военный, история
Тривалість:
60 мин.

«Легенда (2021)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Легенда (2021) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

У восьмому столітті на середньоазіатській території панують дикі звичаї. На землях, які ще не охоплені обмеженнями ісламу, варварські звичаї призводять до кровопролитних подій. Триває боротьба за владу та сфери впливу. Китайська армія прямує завойовувати Туреччину. Але перешкодити чудово підготовленим воїнам здатні російські варяги, монгольські бійці, согдійці і перси, що не здаються. Тим часом турецькі племена й самі перебувають у хаосі. Незважаючи на те, що їх поєднують загальне коріння, безжальна міжусобиця виявляється неминучою.

Особливо масштабне та гостре протистояння розгорнулося між двома турецькими ханствами: Гекським та Дазьким. Великий і розважливий правитель гекських племен, грізний Алпагу-Хан, має намір зробити черговий хитрий стратегічний маневр. Має сина Батугу, якому через свою інвалідність практично неможливо повною мірою допомагати батькові у зовнішньополітичних справах. Хан збирається одружити спадкоємця з дочкою свого брата. Вождь вважає, що це убезпечить його. Адже, судячи з даних розвідки, дівчина готова стати однією із зачинниць повстання. Які наслідки приведуть вчинки мудрого правителя?

  • 70
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Легенда (2021)