Кохання без розміру (2020)

Мелодрама Кохання без розміру (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
22 октября 2020
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама, комедия
Режисер:
Тривалість:
91 мин.

Фільм мелодрама, комедия «Кохання без розміру (2020)»:

Маша завжди мріяла стати відомою співачкою та підкорити не лише столицю, а й усю країну. А поки що вона продовжує працювати як бек-вокалістка у молодого виконавця. Останнім часом співак стрімко набирає популярності, і вимоги до команди різко зростають. Тепер недостатньо добре співати – потрібно відповідати образу. Героїню фільму «Кохання без розміру» змушують зробити пластичну операцію, інакше з нею розірвуть контракт, проте Маші нема де взяти таку суму.

Вона досі не змогла придбати ні заможного чоловіка, ні власну квартиру. Марія звертається до колишнього хлопця, згадавши, що він не повернув їй старого обов'язку. Виявляється, що він теж на мілині, але пропонує їй авантюру, для реалізації якої необхідно їхати до Желєзноводська. Там вони мають пережити безліч пригод і познайомитися з цікавими і незвичайними людьми. Чи вдасться Марії знайти гроші?

Дивитися фільм «Кохання без розміру (2020)» онлайн в HD якості

  • 0
Фільм Кохання без розміру (2020) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Кохання без розміру (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Кохання без розміру (2020)