Доглядач маяка всі серії

Мелодрама Доглядач маяка  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серий
Премєра:
12 июня 2019
Країна:
Россия
Жанр:
детектив
Режисер:
Тривалість:
50 мин.

Серіал детектив «Доглядач маяка »:

Крим, 1914 рік. На території півострова, веде активну діяльність хитрий і розважливий німецький шпигун. Ворожі командири поклали на нього найважливішу місію: забезпечити безперешкодне вторгнення німецького десанту в Севастопольську бухту. Досвідчений диверсант, вербує цілу агентурну мережу з самих різних представників суспільства, від військових офіцерів, до запеклих кримінальників, навіть «Доглядач маяка» не став винятком.

Шпигун розробляє масштабний сценарій операції, і збирається замінувати головні оборонні знаряддя і бойові кораблі. Черговим членом його диверсійної групи, стає Арсеній Сєдов, який швидко знаходить з ним спільну мову. Ніхто навіть подумати не міг, що Арсеній є найкращим контррозвідником Генерального Штабу. Незабаром, між двома могутніми супротивниками, починається смертельна гра...

Серіал Доглядач маяка 1- 9, 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серий

Дивитися серіал «Доглядач маяка » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Доглядач маяка 12 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Доглядач маяка всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Доглядач маяка онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Доглядач маяка (2017)