Серцева рана (2021)

Мелодрама Серцева рана (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
17 серий
Премєра:
28 июня 2021
Країна:
Турция
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
120 мин.

«Серцева рана (2021)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Серцева рана (2021) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Феріт і Нільгюн красиві, молоді та люблять один одного. А їхні сім'ї з радістю дивляться на цих нерозлучних «голубків» і з нетерпінням чекають, коли ж молоді люди вступлять у законний шлюб - тоді вони всі породняться. Але в долі іноді бувають свої плани, і вона може несподівано перевернути життя багатьох людей.

Незадовго до весілля Феріт, турбуючись через хворобу свого коханого коня, приїжджає з роботи в стайню і застає кохану наречену з коханцем. Він відразу ж кидає підступну зрадницю і припиняє з її сім'єю будь-яке спілкування. Але гнів все вирує в крові героя серіалу "Сердечна рана", і він мріє лише про помсту. Несподівано він зустрічає прекрасну юну дівчину Айше, пропонує їй руку та серце, а вона з радістю погоджується. Чи допоможе кохання залікувати серцеву рану і впоратися з образою?

  • 70
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Серцева рана (2021)