Біловоддя. Таємниця загубленої країни всі серії

Мелодрама Біловоддя. Таємниця загубленої країни  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серий
Премєра:
19 июня 2019
Країна:
Росія
Жанр:
приключения, фэнтези
Тривалість:
48 мин.

Серіал приключения, фэнтези «Біловоддя. Таємниця загубленої країни »:

Монастир побудований кілька століть тому на пагорбі, поступово почав руйнуватися. Люди перестали за ним стежити, ремонтувати і захищати від негоди. В кінцевому підсумку, ветху будівлю не витримало сил природи і зруйнувалося, вивільнивши з підземного склепу зловісну темну силу.

Тепер, всьому людству загрожує небезпека, адже подолати могутню сутність не здатний жоден чоловік. Світ поступово перетворюється в руїни, а люди — жертви ненаситного демона. Тим часом, герой фільму «Біловоддя. Таємниця загубленої країни» Кирило Андрєєв дізнається про трапилася біду, і збирається протистояти всемогутньому злу. Разом з Хранителями, йому належить небезпечна подорож по паралельних світах, мета якого — знищити зло і відновити мир у всіх куточках всесвіту...

Серіал Біловоддя. Таємниця загубленої країни 1- 9, 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серий

Дивитися серіал «Біловоддя. Таємниця загубленої країни » онлайн всі серії

  • 60
Ви легально дивіться серіал Біловоддя. Таємниця загубленої країни 12 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Біловоддя. Таємниця загубленої країни всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Біловоддя. Таємниця загубленої країни онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Біловоддя. Таємниця загубленої країни (2016)