Нелюбимий мій (2021) всі серії

Мелодрама Нелюбимий мій (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
25 сентября 2021
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Нелюбимий мій (2021)»:

Анна і Дмитро одружилися після закінчення інституту. Але ось тільки щастя в особистому житті знайти не вийшло. Дружина весь час ревнувала чоловіка чи не до кожної зустрічної. Як би молода людина не намагався переконати другу половину в своїй вірності, та не вгамовувалася. Героїні все здавалося, що інші дівчата з пожадливістю дивляться на її чоловіка. У свою чергу, Діма заздрив блискавичному кар'єрному зльоту Ані. Адже вона недавно влаштувалася на роботу, в перші дні отримав ряд великих замовлень, які відняли у неї багато часу, але просунули в професійному плані.

У Діми справи йшли набагато гірше. Чоловік навіть пішов з професії, н яку навчався в університеті і влаштувався звичайним менеджером середньої ланки в будівельну компанію. Однак там Діму весь час випереджали колеги, які були більш витривалими, талановитими і по-хорошому зухвалими. На шлюб сімейної пари впливало безліч інших негативних факторів: уїдливі слова подруг про Діму, постійні їх натяки, що пора б подавати н розлучення, невдоволення тещі цим шлюбним союзом. І ось одного разу Анна поспішала до коханого, щоб розповісти, що вагітна. Але побачив те, чого так довго боялися: Дмитро розважався з коханкою. Як складеться подальша доля героїв?

Серіал Нелюбимий мій (2021) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Нелюбимий мій (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Нелюбимий мій (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Нелюбимий мій (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Нелюбимий мій (2021)