Самогонщиці всі серії

Серіал комедия «Самогонщиці »:

Аня Карпухіна працює технологом лікеро-горілчаного заводу в провінційному місті. Її експертність не піддається сумніву. Але через свого крутої вдачі вона нерідко потрапляє в неприємні історії. Працюючи на підприємстві, його співробітниця обурена якістю продукції. Тому технолог вирішує виготовити партію висококласної горілки за старовинною рецептурою. Це великий ризик, адже начальство явно не схвалить це. За несподівану витівку її тут же штрафують на цілий мільйон і звільняють.

Щоб оплатити такий величезний штраф, Карпухіна за підтримки двох подружок має намір продати дві тисячі пляшок самопальной горілки. Але бізнесу постійно заважає молодій генеральний директор підприємства Ігор Проскудін - зарозумілий столичний комерсант. Коли в маленькому місті підпільно починає продаватися горілка вражаючої якості, підприємець вирішує обчислити і покарати самогонників. Але в підсумку закохується в Аню, яку, завдяки його старанням, вже знайшли і затримали. У цій трагікомічний і романтичною історії беруть участь віддані подруги, які випивають менти, корумповані чиновники, талановита і експресивна художниця, а також італійський граф.

Серіал Самогонщиці 1- 7, 8, 9, 10 серія дивитися онлайн всі серії підрят 10 серий

Дивитися серіал «Самогонщиці » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Самогонщиці 10 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Самогонщиці всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Самогонщиці онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Самогонщиці (2021)