Філін (2021) всі серії

Мелодрама Філін (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серий
Премєра:
9 августа 2021
Країна:
Россия
Жанр:
детектив, комедия
Тривалість:
45 мин.

Серіал детектив, комедия «Філін (2021)»:

Олексій Філіппов - досвідчений травматолог, завідувач відділенням екстреної травматології однієї пітерської лікарні. Свою кличку «Філін» лікар отримав за те, що практично не спить ночами. Ще в дитинстві його збив автомобіль. Жертві ДТП сильно пошкодило головний і спинний мозок. Доктора поставили невтішний діагноз: Льоша більше не зможе ходити. Але хлопчик із залізною волею встав на ноги, всупереч прогнозам скептиків. Тільки перестав спати ночами. З тих пір герой почав гостро цінувати життя і витрачає час на те, що вважає важливим або просто цікавим. Він володіє кількома мовами, по парі раз проходить складні комп'ютерні ігри, з легкістю збирає кубик Рубіка і багато чого ще.

Але головне - Філіппов дуже багато практикується в професії і стає справжнім фахівцем у своїй справі. Його робота змушує лікаря стикатися з різними травмами пацієнтів: від переломів в побуті, наприклад, внаслідок падіння зі сходів, до вогнепальних і ножових поранень. Зустрічаються і пацієнти з кримінального середовища. Наприклад, що потрапили під обстріл при затриманні злочинці, учасники кривавих розборок, недобиті кілерами жертви замахів. Філін цікавиться подробицями кожної такої історії і розкриває в собі талант детектива.

Серіал Філін (2021) 1- 9, 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серий

Дивитися серіал «Філін (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Філін (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Філін (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Філін (2021)