Красуня і чудовисько всі серії

Мелодрама Красуня і чудовисько  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
26 июня 2021
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Красуня і чудовисько »:

З старовинною садибою Щеколдін, яка знаходиться в мальовничих місцях в тіні вікових дерев, нерозривно пов'язана доля прекрасної дівчини Олени. У цьому просторому і величному маєток вона пережила найприємніші моменти свого незабутнього дитинства. Ці миті на все життя залишили приємні спогади у Олени. Тут героїня виросла, сформувалася як особистість і почала кар'єру викладача танців. У будні дні паркет старовинного і великого залу займають діти, а у вихідні - літні подружні пари.

Але поява багатого і впливового столичного підприємця Дороніна одномоментно руйнує надії нещасної дівчини. Холоднокровний і розважливий бізнесмен купує цю землю, плануючи зносити садибу для будівництва замість неї величезної молочної ферми, яка повинна приносити комерсанту більший прибуток. У красуні Олени в розпорядженні всього лише пара днів, щоб відмовити меркантильний і безпринципний «чудовисько» відмовитися від своїх руйнівних планів. При цьому молодий героїні необхідно намагатися не закохатися в цього гарячого і заможного чоловіка. Як складуться їхні подальші відносини, адже ненависть нерідко переростає в любов?

Серіал Красуня і чудовисько 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Красуня і чудовисько » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Красуня і чудовисько 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Красуня і чудовисько всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Красуня і чудовисько онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Красуня і чудовисько (2021)