Постукайте в мої двері 2 сезон (2021)

Мелодрама Постукайте в мої двері 2 сезон (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
9 июня 2021
Країна:
Турция
Жанр:
мелодрама, комедия
Тривалість:
46 мин.

«Постукайте в мої двері 2 сезон (2021)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Постукайте в мої двері 2 сезон (2021) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Високий, ставний мачо з щетиною Серкан і його прекрасна дівчина Еда переживають непрості часи. Адже відбувається лікування чоловіка від раку. Пройшовши довгу терапію від страшної хвороби, пацієнт стає абсолютно іншою людиною - з болючим виглядом, пониклим поглядом і нездорової худорбою. І не тільки зовні трансформується ця особистість, а й внутрішньо. Через страх прихильності Серкан заявляє улюбленої, що не бажає заводити дитину і обіцяє, що не захоче цього ніколи. Він весь час переносить дату весілля, хоча відносини у цієї пари тривалі і, здавалося б, досить близькі, щоб кріпити їх шлюбними узами.

Велику частину часу врятувався від смерті герой починає присвячувати не своєю дівчині, а роботі. Друга половина перестає відчувати від нього любов і турботу, а також іноді ревнує свого мачо, який користується популярністю у жіночої статі. Відносини Серкан і Еди стають все холодніше, спілкування зводиться до мінімуму, наростає взаємна недовіра, вже немає тієї хімії і тяжіння, що були в минулому. У підсумку вони вирішують розійтися. Але через багато років колишні якось раз перетинаються, і їх чекає одна яскрава несподіванка. Саме цей сюрприз поміняє життя двох героїв і дасть новий імпульс їх спільним відносинам.

  • 70
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
  1. Валерія
    Дуже чудовий сайт
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Постукайте в мої двері 2 сезон (2021)